Tarieven

Vergoeding

Vanaf januari 2014 wordt dieetadvisering (ook sportvoedingsadvies) voor 3 uur vergoed vanuit de basisverzekering. TOPvoeding heeft contracten met de zorgverzekeraars. De rekening gaat rechtstreeks naar de zorgverzekeraar. Dieetadvisering valt onder het eigen risico. Mocht het eigen risico nog niet op zijn dan krijg je een rekening van de zorgverzekeraar. Kinderen tot 18 jaar hebben geen eigen risico en de kosten worden direct vergoed via de zorgverzekeraar. Veel zorgverzekeraars hebben ook een aantal uur dieetadvisering opgenomen in het aanvullende pakket. Om hoeveel uur het gaat is per zorgverzekeraar verschillend. Kijk hiervoor in je polisvoorwaarden of klik hier voor het overzicht van 2018.

Afspraak annuleren

Zeg bij verhindering tenminste 24 uur van te voren af. Bij niet nagekomen afspraken, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Algemene voorwaarden

Tarieven

Deze tarieven gelden als de uren uit de basisverzekering op zijn of als je geen aanvullende dekking hebt.

Meting lichaamssamenstelling
Door middel van een impedantiemeting word je lichaamssamenstelling bepaald. Je ontvangt de printbon, een persoonlijke uitleg en de uitleg per mail. Kosten € 15
VoedingsCheck

In 30 minuten weten of je op de juiste weg zit? Dan is de SpeedCheck iets voor jou. Naast een meting van je lichaamssamenstelling, kijkt de (sport)diëtist ook naar wat je op een dag eet. Je weet meteen hoe je ervoor staat. De bevindingen worden kort besproken. De resultaten ontvang je per mail. Vraag hier de VoedingsCheck aan.

Kosten

  • € 30,-

Wil je een uitgebreide versie, kies dan voor Voedingsadvies. Bij Voedingsadvies ontvang je een uitgebreide berekening van 3 dagen en een advies op maat.

Voedingsadvies

 

Het voedingsadvies is een uitgebreidere manier om te zien of je voeding voldoet aan je leefstijl. Naast een meting van je lichaamssamenstelling, ga je bij Voedingsadvies een vragenlijst invullen en noteer je van 3 dagen wat je hebt gegeten. Je voeding op de volgende punten gecheckt.

  • aantal calorieën
  • verhouding eiwitten, vetten en koolhydraten
  • voldoende vitamines en mineralen
  • advies

Na afloop weet je of je op de juiste weg zit. Vraag hier een Voedingsadvies aan.

Kosten

  • €90 (incl. map met informatie)
Sportvoedingsadvies
Bij een éénmalig sportvoedingsadvies word je voeding aan de hand van een 7-daags ingevuld eetverslag geanalyseerd. De bevindingen worden persoonlijk met je doorgenomen. De resultaten van de bevindingen, een sportvoedingsadvies op maat en achtergrondinformatie krijg je op papier mee. Verder wordt er ook een meting van de lichaamssamenstelling uitgevoegd. Kosten € 120
Vervolgconsult
Een vervolgconsult duurt 30 minuten en bestaat uit een meting van de lichaamssamenstelling en een langere evaluatie van de behandeling. Kosten € 30
E-coachprogramma's
Bij E-coaching volg je een uitgestippeld traject van een aantal weken. Naast een persoonlijk advies ontvang  je ook iedere week informatie over een bepaald onderwerp. De kosten zijn:

 

  • E-coachprogramma voor overgewicht (10 weken)               : € 90,-
  • E-coachprogramma Sportvoeding  (5 weken)                       : € 69,95
Ketenzorg
TOPvoeding is aangesloten bij SEZ (Stichting Eerstelijns Zorggroep). Wanneer je als diabeet wordt behandeld via Ketenzorg word je bezoek aan de diëtist vergoed. Dit geldt alleen voor mensen met diabetes waarbij de huisarts ook is aangesloten bij SEZ.
Workshops voor bedrijven en sportverenigingen
TOPvoeding verzorgt ook workshops op locatie. Wil je dat TOPvoeding een workshop verzorgt stuur dan een mail voor een offerte.

Aangesloten bij: